Büyük umutlarla başlayıp hüsranla biten diyetler..İdeal kiloya gelip sil baştan kilo alanlar..Sonuçları kalıcı olmayan kaç diyet programına başladınız? Sayısını sorsam hatırlar mısınız? Neden su içseniz bile yarıyor, sebebini merak ediyor musunuz?
Aslında nedenler herkese göre farklılık gösterse de içimizdeki sistemin çalışma prensibi aynıdır. Her şey, bilinçaltımıza kaydedilir ve kaydedilen bu bilgiler bizim davranışlarımızı oluşturur. Bilinçaltı tüm psikolojik sorunlarımızın kaynağıdır.
Sebebi kişiden kişiye göre farklılık gösterse de içimizdeki sistemin çalışma prensibi aynı. Anne karnına düştüğümüz andan itibaren yaşadığımız her şey, bilinçaltımızda kaydedilip bu kayıt deposundan çıkan bilgiler bizim davranışlarımızı oluşturur. Bilinçaltı tüm psikolojik sorunlarımızın kaynağıdır. Sadece psikolojik sorunların değil, fiziksel sağlık problemlerimizin %90’ının kökeni de buraya aittir. Alışkanlıklarımız ve içimizden gelen tüm davranışların kökeni bilinçaltıdır. Henüz bilinçaltı tam olarak açıklanamamış olsa da, bugünkü bilgiler ışığında bu konuda yapabileceğimiz birçok şey var, gücünü yapılan çalışmalarla zaten biliyoruz ve ben de sizlerle bunları paylaşmak istiyorum.

Devamı..